Awokado z krewetkami po meksykańsku

ryby, krewetki, przepisySKŁADNIKI:
– awokado
– 10dag mrożonych koktajlowych krewetek
– sok z cytryny
– pół łyżki białego octu winnego
– kilka gałązek koperku
SOS:
– łyżka majonezu
– pół łyżeczki musztardy
– pół łyżeczki koncentratu pomidorowego
– 25ml whiskey
– sól
– pieprz
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Musztardę mieszamy z majonezem (ma powstać aksamitny krem). Dodajemy koncentrat pomidorowy, whiskey i wszystko dokładnie mieszamy. Następnie awokado kroimy na połówki, usuwamy pestkę, miąższ mocno skrapiamy sokiem z cytryny. Część miąższu… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>