Sola pod beszamelem

SKŁADNIKI:

– 80dag soli

– 2 łyżki musztardy

– 5dag masła lub margaryny

– 3 łyżki oliwy lub oleju

– sok z cytryny

– 5dag porów

– sól

– pieprz

– tarta bułka

– szklanka sosu beszamelowego (przepis)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Filety smarujemy musztardą, skrapiamy sokiem z cytryny wymieszanym z oliwą, posypujemy natką pietruszki i pozostawiamy w chłodnym miejscu na 2-3 godziny. Myjemy pory i kroimy na plasterki, następnie rumienimy na maśle. Potem na tym samym… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>