Karp smażony z serem

SKŁADNIKI:

– 1,5kg karp

– sól

– 20dag żółtego sera

– drobno zmielony biały pieprz

– sok z cytryny

– 2 łyżki oleju

– 2 szklanki jogurtu naturalnego albo kefiru

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Sprawioną rybę kroimy w dzwonka, dokładnie myjemy i wycieramy. Wkładamy do miski i zalewamy kefirem, odstawiamy w chłodne miejsce na 2 – 3 godziny. Z każdego dzwonka wycinamy… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>