Zapiekanka z ryby i szpinaku

SKŁADNIKI:
– 25dag wędzonej ryby
– 2 pomidory
– 1kg szpinaku
– pół bułki paryskiej
– 2 łyżki oleju
– ⅓ szklanki mleka
– 3 strąki zielonej papryki
– cebula
– łyżka musztardy
– tłuszcz do formy
– sól
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Rybę, już bez skóry i ości, kroimy na małe kawałki. Płuczemy szpinak i parzymy wrzącą wodą, odsączamy i siekamy. Obraną cebulę rozdrabniamy, pomidory parzymy i obieramy ze skórki. Kroimy na kawałki. Paprykę oczyszczamy i kroimy w… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>