Jaja z rybą wędzoną

Gotowane jajka na twardo w misceSKŁADNIKI:

- 6 jaj

- 25 dag wędzonej ryby (makrela lub pstrąg)

- strąk marynowanej papryki

- mała cebula

- 2 łyżki oleju

- pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Jaja gotujemy na twardo, studzimy w zimnej wodzie i obieramy. Kroimy wzdłuż i wyjmujemy żółtka. Warto z każdej połówki białka odciąć czubek tak, by można było ją postawić na półmisku. Rybę obieramy ze skóry oraz ości, odkładamy 12… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>