Klopsiki rybne w galarecie

Klopsiki na talerzu białym jeszcze przed zalaniem galaretąSKŁADNIKI:

– 50dag filetów rybnych bez ości

– duży pęczek natki pietruszki

– 2 jaja

– pół kajzerki

– ⅓ szklanki mleka

– mały por

– mała cebula

– kawałek selera

– sól

– torebka żelatyny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Czyścimy warzywa i gotujemy wywar. Bułeczkę moczymy w mleku i razem z filetami mielimy w maszynce, dodajemy jajka oraz drobno posiekaną natkę pietruszki. Z masy rybnej formujemy kulki i gotujemy w wywarze warzywnym. Przekładamy… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *