Klopsiki rybne w galarecie

Klopsiki na talerzu białym jeszcze przed zalaniem galaretąSKŁADNIKI:

- 50dag filetów rybnych bez ości

- duży pęczek natki pietruszki

- 2 jaja

- pół kajzerki

- ⅓ szklanki mleka

- mały por

- mała cebula

- kawałek selera

- sól

- torebka żelatyny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Czyścimy warzywa i gotujemy wywar. Bułeczkę moczymy w mleku i razem z filetami mielimy w maszynce, dodajemy jajka oraz drobno posiekaną natkę pietruszki. Z masy rybnej formujemy kulki i gotujemy w wywarze warzywnym. Przekładamy… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>