Sałatka rybna

Ziemniaki pokrojone w kostkęSKŁADNIKI:

– 350g ugotowanej ryby

– 3 kiszone ogórki, ząbek czosnku

– 2 jajka ugotowane na twardo

– 2 żółtka

– 250g ugotowanych kartofli

– główka zielonej sałaty

– 3 łyżki oliwy

– kilka marynowanych grzybków

– łyżeczka musztardy

– sok z cytryny

– cukier

– sól

– pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Rybę czyścimy z ości i rozdrabniamy. Umytą sałatę rwiemy na kawałki. Kartofle kroimy w kostkę. Jedno jajko kroimy w plasterki, drugie siekamy. Ogórki kroimy w plasterki, a grzyby na małe kawałki. Ugotowane żółtka… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *