Sałatka z ryb i krabów

Krab w panierce przygotowany do smażeniaSKŁADNIKI:

– 100g krabów z puszki

– łyżka kaparów,

– 150g wędzonego łososia

– 50g anchois

– 150g wędzonego węgorza

– 100g wątróbek rybnych

– 100ml majonezu

– łyżka śmietany

– łyżka pokrojonego koperku

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Łososia kroimy w plasterki, a potem w paski. Węgorza obieramy ze skóry, usuwamy kręgosłup i kroimy na małe kawałki. Anchois dzielimy na niewielkie kawałki. Kraby trzeba odsączyć. Mieszamy koperek ze śmietaną i… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *