Sałatka z raków

Okrągła porcjaugotowanego ryżu białegoSKŁADNIKI:

- 100g ugotowanego ryżu

- 300g szyjek rakowych

- 2 łyżki groszku konserwowego

- 100ml majonezu

- 3 jajka ugotowane na twardo

- 100ml śmietany

- sól

- cukier

- pieprz

- łyżka posiekanego koperku

- sok z cytryny

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Jajka obieramy i dokładnie siekamy. Mieszamy majonez ze śmietaną oraz koperkiem, dodajemy sok z cytryny, sól, cukier i pieprz… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>