Filety rybne z pomidorami i fetą

SKŁADNIKI:

– puszka pomidorów w zalewie

– 8 cebulek dymek

– 4 filety w ryb morskich

– 2 łyżki pokruszonego sera feta

– 2 łyżki soku z cytryny

– pieprz

– sól

– po pół łyżeczki suszonej bazylii i oregano

– tłuszcz do wysmarowania naczynia żaroodpornego

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Myjemy dokładnie rybę. Cebulkę dymkę myjemy i kroimy w plastry. Do garnka wkładamy cebulę, pomidory z zalewą, rozkruszone zioła, sok z cytryny i pieprz. Wszystko doprowadzamy do wrzenia, następnie zmniejszamy ogień i dusimy… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *