Sandacz zapiekany z beszamelem

SKŁADNIKI:

– kilogram sandacza

– łyżka mąki

– 80g masła

– 250ml kwaśnej śmietany

– biały pieprz

– sól

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Z wcześniej oczyszczonego sandacza odcinamy głowę, rybę przecinamy na pół i usuwamy wnętrzności. Następnie płuczemy i usuwamy ości oraz z kręgosłup. Dokładnie solimy sandacza i składamy dwie połówki ryby razem. Układamy ją w… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>