Zupa rybna przecierana

SKŁADNIKI:

– kilogram świeżych ryb

– 2 pory

– 500g pomidorów

– jedna czerwona papryka

– 2 ząbki czosnku

– 3 łyżki oliwy

– 1,2l wody

– sól

– pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Rybę sprawiamy, myjemy i kroimy na kawałki. Pomidory parzymy i obieramy ze skórki, następnie kroimy na malutkie kawałeczki. Czosnek drobno siekamy, pory oraz paprykę kroimy na kawałeczki (tylko białe części). rozgrzewamy w… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>