Ryba z rusztu

SKŁADNIKI:

– 80dag świeżej ryby (sandacz, łosoś, szczupak)

– łyżka oleju

– 2 cytryny

– sól

– biały pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Wcześniej sprawioną rybę myjemy i osuszamy. Następnie kroimy w dzwonka i przyprawiamy solą oraz pieprzem. Skrapiamy olejem wymieszanym z sokiem z cytryny i odstawiamy na godzinę w chłodne miejsce. Po wyjęciu odsączamy z… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>