Matiasy w musie serowym

SKŁADNIKI:

40dag filetów z matiasa

MUS:

– 15dag dobrego twarogu

– pęczek świeżych ziół (bazylia, tymianek, koperek)

– mała czuszka

– 2 ząbki czosnku

– sól

– pieprz cayenne

SOS:

– łyżeczka mielonego kolorowego pieprzu

– 2 łyżki majonezu

– mały pojemnik jogurtu naturalnego

– sól

Do dekoracji: liście kolorowej sałaty, cykoria, 6 pomidorów koktajlowych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Kroimy filety i przekładamy twarogiem (wcześniej utartym ze świeżymi ziołami i przyprawami). Dekorujemy liśćmi sałaty, cykorią i pomidorkami. Przed samym podaniem polewamy schłodzonym sosem przygotowanym… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>