Pstrąg z szynką i pietruszką

SKŁADNIKI:

- 4 pstrągi

– 10 ząbków czosnku

– 12 dag masła

– sok z jednej cytryny

– 4 plastry szynki

– zielona pietruszka

– sól

– pieprz

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:

Posiekany wcześniej czosnek ucieramy dokładnie z masłem, przyprawiamy solą oraz świeżo zmielonym pieprzem, na koniec dodajemy posiekaną pietruszkę. Pstrągi dokładnie myjemy, czyścimy i smarujemy przygotowanym masłem czosnkowym z… (aby zobaczyć resztę przepisu przejdź dalej)

Strony: 1 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>